creavita

Creavita Food Company SRL reprezintă un grup internațional de companii cu activitate în Europa de Est, în țări precum: Republica Moldova, România și Polonia.

Grupul a început cu o prezență în Republica Moldova de mai bine de 20 ani, urmând treptat și celelalte țări Est Europene. În România, Creavita Food Company SRL a fost fondată în 2015, într-un singur an ajungând de la un brand local la unul național. 

Principala activitate este importul și comercializarea produselor alimentare atât persoanelor fizice cât și juridice - cofetării, restaurante sau industrii din domeniul alimentar. Printre clienții deja existenți se numără restaurante, patiserii și cofetării renumite din țară.

Ingredientele provin de la cei mai buni producători din branșă și reprezintă o gamă largă de bunuri, de la decorațiuni de ciocolată și materie primă precum gemuri, coloranți alimentari, creme și premixuri până la utilaje și echipamente, forme de silicon etc.

Partenerii noștri din Europa sunt lideri mondiali și profesioniști în domeniul panificației și cofetăriei, precum: Barbara Luijckx, cunoscuți pentru cele mai fine decorațiuni din ciocolată de o calitate premium, Schokinag - un producător german de tradiție, furnizor de bază pentru bucătari și artizani ciocolatieri, Jabex, Barima și altele.

Ne poti contacta la adresa de e-mail: creavita.comenzi@gmail.com sau la numarul de telefon +40-799-564-787